Klik hier om direct te reserveren

Stichting De Bonkelaer is eigenaar van Tennispark De Bonkelaer te Lievelde. Het tennispark kent momenteel twee all-weather kunstgrastennisbanen waarop het gehele jaar te tennissen valt. De banen zijn tevens voorzien van verlichting.
Stichting De Bonkelaer heeft met Tennisclub Lievelde een overeenkomst gesloten tot het gelegenheid geven tot beoefening van de tennissport op Tennispark De Bonkelaer.
Aan Tennisclub Lievelde is door Stichting De Bonkelear tevens in bruikleen gegeven het online-reserveringssysteem. Leden van de tennisvereniging kunnen via een online systeem een tennisbaan reserveren op Tennispark De Bonkelaer.

Tennisvereniging Lievelde biedt haar leden tevens de mogelijkheid tot het nemen van tennislessen.

Reserveren
Leden van de vereniging kunnen uitsluitend via het online reserveringssysteem uren afhangen.
Het reserveren gaat als volgt: Middels het tabblad reserveren vult u het lidnummer met het bijbehorende wachtwoord in. Vervolgens klikt u op inloggen. Hierna treft u een overzicht van alle speeldata van de komende week aan. U selecteert een datum en tijdstip waarop u wenst te spelen. Hier vult u uw lidnummer en het lidnummer van uw medespeler(s) in. U controleert of u de juiste namen en het juiste tijdstip heeft geselecteerd. Klopt dit allemaal dan kunt u rechts bovenin het scherm uitloggen.

Adressen
Adres tennispark:
Tennispark De Bonkelaer
Lievelderweg 120 A
7137NB Lievelde

Secretariaat eigenaar tennispark:
Stichting De Bonkelaer
P/a De Wijn 6
7137MG Lievelde

Secretariaat gebruiker tennispark:
Tennisclub Lievelde
P/a Martin Rots
Lauwersdijk 12
7137ME Lievelde